Groot Gestel Jubileum feest

Zondag 21 oktober gaan we als wandelaars van Groot Gestel vrij houden in onze agenda omdat we dan als club 15 jaar bestaan. Die dag gaan we als club groots uitpakken en maken er een echt feestje van.

Het gaat een dag worden van gezellig samenzijn met veel verhalen.

Een dag met natuurlijk ook weer een mooie puzzeltocht.

Ook een dag met weer leuke spelletjes.

Dus ook een dag dat er weer mooie prijsjes en eeuwige roem valt te verdienen.

Een dag dat we een mooi stukje Gestel gaan zien.

Ook een dag van niet alleen door Gestel maar ook met een weidse blik over Gestel.

Maar natuurlijk ook een dag dat de inwendige mens onderweg goed wordt verzorgt.

Een dag dat Gestel geel gekleurd wordt door onze clubkleding.

Een dag van: Weet je nog van toen?

Maar ook een dag dat ons een pilsje, wijntje of wat dan ook goed zal smaken.

En natuurlijk een dag met een geweldig buffet, waarbij ieder aan zijn trekken zal komen.

Een dag dat we zullen proosten op de volgende 5 jaar.

Een dag waar wij natuurlijk allemaal bij willen zijn.

Kortom een dag van weet ik wat nog meer, waar we na afloop nog lang op terug kijken.

Ondanks dat ons bestuur zeer diep in de geldbuidel is gedoken om dit alles mogelijk te maken, vragen wij toch aan iedereen een kleine bijdrage.

Wil je dit feestje graag meemaken, maak dan € 7,50 over op de rekening van onze penningmeester: NL 14 RABO 0133 677 540 t.n.v. Wandelsportvereniging Groot Gestel

Onder vermelding: Jubileumdag.

Dit is tevens je inschrijving voor deze dag. Wij vragen jullie wel om dit zo snel mogelijk te doen, voor de voorbereiding, doch uiterlijk tot 1 oktober.

Wij hopen jullie allemaal te zien.

De Jubileumcommissie.